Játék és letöltés - Szuperjátékok.hu - Online játékok ingyen!

You are here: Címlap

Skype letöltés | Magyar Skype letöltése ingyen: itt a legújabb verzió!

Skype letöltés | Magyar Skype letöltése ingyen: itt a legújabb verzió! Telepítse a Skype-ot, vegye fel ismerőseit partnerei közé, majd folytasson velük hang- és videohívásokat, és küldjön nekik azonnali üzeneteket ingyen. Igen alacsony díjszabás mellett hívhat fel olyanokat is, akik nem használják a Skype-ot.

Az ingyenes videohívásnak köszönhetően könnyen együtt lehet azokkal is, akik a valóságban távol vannak Öntől. Immár csoportos videohívással.

Ha gyors kérdése van vagy barátaival ki szeretné cserélni híreiket, gépelje be üzenetét, amikor csak szükségét érzi.

A Skype egy peer-to-peer IP telefon (VoIP) hálózat, amelyet Niklas Zennström és Janus Friis, a Kazaa készítői fejlesztettek ki. 2005-ben a Skype-ot 1,9 milliárd euróért megvette tőlük az eBay. Zennström és Friis e bevétel egy részét a Joost internet alapú televízió-rendszer kifejlesztésére fordította.

A Skype küldetése egy egyszerű, megbízható és barátságos kommunikációs rendszer létrehozása. Jó lehetőséget biztosít a kapcsolattartásra barátok, családok, kollégák között, minden eddiginél egyszerűbb módon és jobb hangminőségben. Napjainkban már sok vállalat használja a Skype-ot mint alternatív és ingyenes telefonálási lehetőséget.

A program minden fontosabb operációs rendszerre letölthető, a Windows alatt futó első változat mellett már létezik Mac OS X, Linux, Pocket PC-re írt, valamint (Windows CE) és Symbianra írt mobiltelefonos változat is.

A Skype legújabb magyar verziójának letöltése itt!